top of page
merivirta.HEIC

Don't go with the flow.
Be the flow. 

Shams Tabrizi

Vähemmän analysointia,  enemmän intuitiivisuutta ja lempeää virtausta elämään?

Kyllä, tämä on kutsu kaikille meille herkille ja intuitiivisille olevaisille vakauttaa omaa energiaa niin, että voimme luoda positiivista muutosta omassa elämässämme ja sitä kautta ympäristössämme!

minäjameri.jpg

Hei, olen Minna-Maria Virtanen.

Käännekohta omassa elämässäni oli seitsemän vuotta sitten, jolloin irtisanouduin silloisesta opettajan virastani, lähdin Pohjois -Italiaan ja otin aikaa itseni kuunteluun. Matkassa oli kyse haaveesta, lämmöstä ja auringosta, mutta myös rajanvedosta, laiton 3000 kilometriä etäisyyttä varmuuden vuoksi väliin, jotta sain kuulla itseäni. ;) Vaikka sisäisen viisauden puoleen kääntyminen on luontainen taipumukseni, koin olevani sille kuuro ja muiden energia vaikutti minuun vahvasti. (En silloin edes tiennyt, että oli olemassa tapoja, jotka auttavat omassa energiassa pysymiseen, koska näitä ei kovin laajalti opeteta.) Vakaa intentioni elämän muutoksessa oli kuitenkin elää omaa sisäistä viisautta seuraten. Niin on ollut siitä asti tähän päivään. Nykyisin tiedän myös siitä, miten pysyä omassa energiassani, ilman että siihen tarvitaan sellaista rajojen vetämistä, mikä on kylmää, korostuneen maskuliinista tai muuten epämiellyttävää, - tai että siihen tarvitaan 3000 kilometrin välimatkaa... ;)

Ps. Sisäisen ohjauksen seuraaminen ei tarvitse tarkoittaa, että vaihtaa työnsä, kotinsa, kotimaansa ja tapaa uuden rakkauden ;) vaan voi olla että sen avulla nykyinen tilanne avautuu eteen uudella tavalla, niin että se tuntuu harmoniselta, vapaalta ja omalta! 

katse_eteenpain_edited.jpg

Sisäinen ohjaus tuo elämään ylianalysoinnin ja venymisen sijaan paljon lisää intuitiivisuutta ja lempeää virtausta. Se vähentää kuormitusta ja jumitusta.

 

Jokainen voi oppia vahvistamaan ja tasapainottamaan omaa energiaa niin, että intuitiivisuus ja sisäinen ohjaus lisääntyy. 

Tervetuloa! 

 

Voit tulla luokseni Italiaan retriitille, mutta palveluissani on myös energiaatasapainottavia online- tunteja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihin ja vahvistamaan yhteyttä sisäiseen ohjaukseen!

italia.jpg

Retriitit Italiassa

Haluaisitko ottaa pienen irtioton ja syventää yhteyttä omaan sisäiseen ohjaukseen? Tule retriitille Italiaan. Lisätiedot alla: 

qigong meren äärellä.jpg

Qigong -online tunnit

Qigong- liikkeet mielelle ja keholle puhdistavat energiaa ja auttavat tulemaan läsnäolevaksi, joka on lähtökohta sisäisen viisauden kuulemiselle. Lisäksi liikkeet vahvistavat yhteyttä luontoon ja sen rytmiin. 

minäkirjoitan rajattu.png

Uutiskirje

Noin kerran kuukaudessa lähetän uutiskirjeen, jossa asiaa liittyen energioiden tasapainotukseen ja elämään sisäisessä ohjauksessa. Voit tilata kirjeen tästä! 

Mitä  asiakkaat sanovat?

"Retriiitti antoi lepoa, oivalluksia, inspiraatiota. Kirjoittaminen oli parasta. Aivan ihana ja todella tarpeellinen kokemus... Retriitti ohjelman yhdistäminen Italian luontoon, ruokaa ja kulttuuriin teki kokemuksesta taianomaisen! <3 Olet Minna-Maria huippu siinä mitä teet! Kiitos! <3 "

Palaute retriitistä Italiassa

bottom of page