top of page

Vesi puu tuli maa metalli

Tunne elementtisi

 -verkkokurssi

Oletko vesi, puu, maa, tuli vai metalli? Kun tunnet oman pää- elementtisi tunnet vahvuutesi ja voit keskittyä niihin ja käyttää supervoimiasi. Oman elementin tunteminen syventää itsetuntemusta,  tukee ihmissuhteissa, työssä kuin myös terveyden ylläpidossa.

 

Kun elämässä on stressiä ja tunnet elementtisi, voit auttaa itseäsi tasapainoon kehon, mielen ja tunne-elämän tasolla. Yhteys kehoon syvenee, voit vapauttaa tunteita, tukea omaa uniikkia energeettistä rakennettasi ja fyysistä terveyttä.Yhteys luontoon vahvistuu ja voit nauttia eri vuodenajoista entistä enemmän. 

 

Kun tunnet viisi elementtiä ymmärrät muita paremmin, koska ymmärrät mistä heidän energeettisessä rakenteessa on kyse. Voit myös löytää itsestäsi uusia puolia.

Mitä kurssi sisältää

Kurssikokonaisuus

Tunne elementtisi on ennennäkemätön kokonaisuus, mutta olen opettanut viittä elementtiä eri muodoissa ennenkin. Osallistujan kommentti syksyltä 2023: 

 

 “Oli tosi tosi omalta tuntuva kurssi, aivan ihana. Energiat oli niin huikeita ja oli niin ihana opetus, jossa pysyi kokoajan mukana ja pystyi päästämään suorittamisesta irti. Ja materiaali oli tosi hyvä. Tää vaan niin kolahti minuun niin ihanasti ja syvälle. Tosi paljon kiitos!”

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

bottom of page