top of page
1.jpg

19.8.2023 

Tiesitkö, että mieli ja keho kohtaavat sydämessä?

Tällä päiväretriitillä keholliset harjoitukset ja kirjoittaminen vuorottelevat ja luovat lempeän kokonaisuuden, jotta voit asettua kuuntelemaanomaa sisäistä viisauttasi. Harjoitukset ovat helppoja ja sopivat kaikille. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kirjoitettuja tekstejä ei jaeta ja voit kirjoittaa itsellesi luontevimmalla kielellä.

Qigongin lempeät liikkeet maadoittavat ja tasapainottavat energioitamme, sään salliessa harjoittelemme ulkona. Et tarvitse mitään välineitä harjoittelussa, mukavat väljät vaatteet riittävät. Jokainen harjoittelee omaa itseä kuunnellen, liikkeissä ei pyritä ääriasentoihin vaan liikkeet ovat pehmeän virtaavia, käytämme mielikuvia harjoittelun tukena.

Lyhyissä kirjoitusharjoituksissa, voit antaa kynän viedä ja kokea, mikä omasta sisimmästäsi kumpuava viisaus haluaa tulla kohdatuksi.

Osallistumismaksu 65 €
Mukaan omat eväät. Talo tarjoaa kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.
Ilmoittautumiset 6.8.2023 mennessä sähköpostilla: tarinalaiva@gmail.com tai coachingatelier.info@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kirjoitusosuuksista vastaa Memmu Könönen
"Olen unelmaluotsi, sanataiteilija ja Reiki Master.

Luonto kaikkine ihmeineen on minulle suuri voimavara. Nautin metsissä samoilemisesta, virkistävistä aamu-uinneista sekä aistimani ympäristön sanoittamisesta runoiksi.

Ihmisenä minua kuvataan sanoilla rauhallinen, lempeä ja helposti lähestyttävä. Ihmisten hyvinvointi ja sen tukeminen erilaisin luovin keinoin on minulle sydämenasia."

Qigongista vastaa Minna-Maria Virtanen
Life coach & qigong -opettaja

Sukellan mielellään elämän syvyyksiin ja filosofian äärelle. Valmistuin aikoinani kasvatustieteestä ja jatkoin opiskellen idän filosofioita ja meditaatiota. Työssäni haluan tarjota tukea ja turvasatamia eheytymiseen. Qigong on yksi lempivälineistäni, jolla syventää yhteyttä itseen, kehon ja mielen välille, toisiin ja ympäröivään luontoon.

 

Ilmoittautumiset 6.8.2023 mennessä sähköpostilla: tarinalaiva@gmail.com tai coachingatelier.info@gmail.com

 

Lämpimästi tervetuloa!

qigongia.jpg
Memmu.jpg

26.8.2023 

Maan voima -hyvinvointipäivä.jpg
bottom of page