top of page
energia, meditaatio, kehollinen työskentely keho mieli yhteys

Mitä on energiatietoisuus?

Haluatko oppia tasapainottamaan omaa energiaa?

2021 alussa on mahdollista osallistua Energiatietoisuus-valmennukseen. Valmennus toteutetaan verkon välityksellä. Tapaamme pienryhmässä 8 viikon ajan. Jokaisella kerralla saat tietopaketin sekä ohjatun visualisaatio-meditaation ja muita energiaharjoituksia. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä 

Energiatietoisuus- sanalla viittaan tietoisuuteen siitä voimasta,  josta koko universumimme koostuu. Nykyisin neurobiologia ja kvanttifysiikka selittävät pitkälle energian periaatteita ja vanhat idän traditiot, kuten jooga, meditaatio, qigong ja chakrajärjestelmä kuvaavat tätä energian virtaa.  Kyse on myös meille monella tapaa arkisesta asiasta; jokainen huomaa eron energiassa esimerkiksi metsässä tai vaikka ostoskeskuksessa seistessään. Energian tunteminen on kuitenkin taito, jota voi kehittää ja kun yhdistämme energian tuntemisen tietämykseen sen lainalaisuuksista saadaan aikaan supervoima. 

 

Tasapainottamalla omaa energiaa luomme sisäisen muutoksen. Sisäinen muutos johtaa taas ulkoiseen muutokseen. Sisäinen muutos voi esimerkiksi olla rajoittavan uskomuksen muuttaminen ja ulkoinen muutos se, että toteutamme jonkun meille aikaisemmassa todellisuudessa mahdottoman asian. Energiatietoisina voimme vaikuttaa elämämme tärkeisiin asioihin, kuin vaikka ihmissuhteeseen, työhön, omaan ilmaisuun tai omaan mielenrauhaan ja iloon.  Energiatyöskentely on yksinkertaista, voimme tehdä sitä tehokkaasti mm visualisoinnin, meditaation tai kehon liikkeiden avulla.

Kun tunnemme energian lainalaisuudet, meillä on valta valita ja tasapainottaa omaa energiaamme ja sitä kautta voimme luoda halumaamme elämää. Voimme säilyttää oman tasapainomme paremmin, vaikka ympäristössämme asiat muuttuvat ja heilahtelevat.  Jokainen voi oppia tämän supervoiman.

bottom of page