top of page
life coaching elämäntaidon valmennus dialogi

Valmennuksessani yhdistyy coaching-dialogi ja energiatietoisuus. Energiaa tasapainottavat harjoitukset mandollistavat välittömän sisäisen muutoksen. Sisäinen muutos taas alkaa luoda ulkoista muutosta.  Saamasi välineet jäävät käyttöösi sessioiden välille. Niistä voi tulla myös lähes huomaamaton rutiini, jolla pidät energiasi tasapainossa ja vaikutat tietoisesti aina uusiin elämän  tarjoamiin tilaisuuksiin. Saat siis välineitä, joita voit hyödyntää vaikka loppu elämän. 

Mitä on coaching?

Coaching -filosofia perustuu ajatukselle, että sinussa on olemassa kaikki haluamaasi muutokseen tarvittava kapasiteetti, viisaus ja luovuus. Sertifioituna life coachina tarjoan ammattitaidon prosessin ohjaamiseen. Se perustuu mm vahvalle läsnäololle, aktiiviselle kuuntelulle, voimallisten kysymysten esittämiselle ja peilinä -olemiselle. Coaching ohjaa myös aina toimintaan. Coachingin avulla saat lisää tietoisuutta, luottamusta ja voimavaroja tehdä haluamiasi muutoksia. Voit purkaa henkisiä esteitä esimerkiksi rajoittavia uskomuksia, laittaa sinulle sopivia tavoitteita ja saada konkereettisia muutoksia.

Mitä on energiatietoisuus?

Energiatietoisuus- sanalla viittaan tietoisuuteen siitä voimasta,  josta koko universumimme koostuu. Nykyisin neurobiologia ja kvanttifysiikka selittävät pitkälle energian periaatteita ja vanhat idän traditiot, kuten jooga, meditaatio, qigong ja chakrajärjestelmä kuvaavat tätä energian virtaa.  Kyse on myös meille monella tapaa arkisesta asiasta; jokainen huomaa eron energiassa esimerkiksi metsässä tai vaikka ostoskeskuksessa seistessään. Energian tunteminen on kuitenkin taito, jota voi kehittää ja kun yhdistämme energian tuntemisen tietämykseen sen lainalaisuuksista saadaan aikaan supervoima. 

 

Tasapainottamalla omaa energiaa luomme sisäisen muutoksen. Sisäinen muutos johtaa taas ulkoiseen muutokseen. Sisäinen muutos voi esimerkiksi olla rajoittavan uskomuksen muuttaminen ja ulkoinen muutos se, että toteutamme jonkun meille aikaisemmassa todellisuudessa mahdottoman asian. Energiatietoisina voimme vaikuttaa elämämme tärkeisiin asioihin, kuin vaikka ihmissuhteeseen, työhön, omaan ilmaisuun tai omaan mielenrauhaan ja iloon.  Energiatyöskentely on yksinkertaista, voimme tehdä sitä tehokkaasti mm visualisoinnin, meditaation tai kehon liikkeiden avulla.

Kun tunnemme energian lainalaisuudet, meillä on valta valita ja tasapainottaa omaa energiaamme ja sitä kautta voimme luoda halumaamme elämää. Voimme säilyttää oman tasapainomme paremmin, vaikka ympäristössämme asiat muuttuvat ja heilahtelevat.  Jokainen voi oppia tämän supervoiman.

Miten valmennus järjestetään?

Valmennus toteutetaan verkon välityksellä Zoom -ympäristössä tai Skypen kautta. Voit siis osallistua mistä päin vain, mutta toivon, että varaat itsellesi aina tilan, jossa saat olla yksin ilman keskeytyksiä ja saat tarvittavan rauhan työskennellä omien asioittesi parissa. 

 

Valmennus -pakettien hinnat:

Tutustuminen 40 min  -ilmainen

3 valmenuskertaa 60min 240€ (sis alv 24 %)

6 valmennuskertaa 60min 450€ (sis alv 24 %)

9 valmennuskertaa 60 min 630€ (sis alv 24 %)


 

Varmistaaksesi voisiko valmennukseni sopia sinulle, voit varata ilmaisen kartoituskerran. Tai ole yhteydessä sähköpostitse: coaachingatelier.info@gmail.com.

Milloin coachingiin?

Coaching- palvelut sopivat tueksesi etenkin kun 

-haluat nostaa elämäsi uudelle tasolle,

-haluat tukea luodaksesi toiveittesi mukaisen elämän

-haluat tukea omannäköisen työn luomiseen, jossa voit toteuttaa intohimoasi

-haluat lisätä sisäisen rauhan, ilon ja merkityksellisyyden kokemusta elämässäsi

bottom of page