top of page

Anteeksipyytelemättömästi oma itsensä - Metalli- elementti

Päivitetty: 2. lokak. 2023


Olen aina ihaillut rakkaassa ystävässäni tiettyjä piirteitä. Hänellä on luontaisesti hyvä omanarvontunto. Hän tietää olevansa hyvä siinä mitä tekee. Hänen tapansa suhtautua omiin virheisiin on myös, jotain mikä on herättänyt huomioni; hän ei ole mokista niin moksiskaan, vähän kuin niitä ei olisikaan. Hän on anteeksipyytelemättömästi sitä, mitä on ja asettaa rajoja helposti. Olen ihaillut ja välillä kadehtinut näitä piirteitä ja etenkin olen hämmästellyt, että mistä ihmeestä tässä oikein on kyse…


Kun sitten opin viidestä elementistä, ymmärsin, että ystävässäni on vahvana metalli-elementti. Tästä seurasi kaksi asiaa.. Ymmärsin, että minäkin voin avata itsessäni yhteyttä tähän säihkyvään metalli-energiaan - Jei! Ja se voi tapahtua nautinnollisesti qigong-liikkeiden avulla. Ja mikä oli vielä tärkeämpää ymmärtää oli se, että minun energiani on toisenlaista, vahvin elementtini on vesi.


Yksi vesi- energian ilmenismuoto on se, että haluan ymmärtää elämän mysteerejä aina vaan syvemmin, uppoutua aina syvemmin. Tähän tällaiseen energiaan ei luonnollisestikaan kuulu se, että ottaisi asiantuntijan roolin, saati sitten auktoriteetin - ne ovat asioita, joita metalli-elementti ottaa helposti. Ja kuitenkin vesi-elementti vahvuutenaan voi kuitenkin viedä asioita eteenpäin -vesi voi omalla pehmeällä tavallaan olla myös voimakas kuin valtoimenaan virtaava joki. Sen energia on vaan erilaista kuin metallin energia.


Halusin jakaa tämän kokemuksen sinulle, tunnistat itsessäsi metallia tai et.


- Jos tunnistat metallin, niin mahtavaa.. Tapasi olla on epäilemättä karismaattinen ja tällaisia timanttisia -tyyppejä tarvitsemme viemään asioita eteenpäin tässä maailmassa. Ja lisäksi mallinnatte ihanaa itsearvostusta meille muille. Toisaalta tunnet varmaan myös sen, mitä seuraa kun et ole parhaimmillasi. Saatat luoda pään sisäisiä tai ulkoisia struktuureja ja olla niin pedanttinen niissä, että asioista tulee raskaita ja elämään tulee jäykkyyttä. Saatat olla kriittinen toisia kohtaan ja saatat asettaa rajoja, niin että se toisista vaikuttaa kylmältä. Silloin qigong tarjoaa aivan mahtavan tavan auttaa itseäsi taas takaisin tasapainoon ja takaisin käyttämään vahvuuksiasi.


-Jos et juuri tunnista metalli-elementtiä itsessäsi, niin mahtavaa! Halutessasi voit tosiaankin tuoda itsellesi hippusen lisää omanarvontuntoa ja taitoa keskittyä olennaiseen sekä asettaa rajoja, yksinkertaisesti avaamalla tätä energiaa qigong -liikkeillä. Mutta ennenkaikkea,vielä tärkeämpi on huomata oman elementtisi vahvuudet. Maa-, puu, tuli ja vesi-elementeillä on omat erityiset energeettiset lahjansa. Oman elementin vahvuuksiin tutustuminen ja niistä parhaan esiin tuominen on merkittävää niin omanarvontunnon, työn, ihmissuhteiden kuin terveyden kannalta. Oman energian ymmärtäminen auttaa myös ymmärtämään, että vertaaminen toisiin on turhaa, koska meillä jokaisella on uniikki energeettinen rakenne.

Miten tasapainottaa itseä ja oppia lisää?


Qigong -liikkeet tasapainottavat energiaa ja voimme valita harjoituksen, joka kohdistuu haluttuun elementtiin. Opetan viikottain tunteja viiteen elementtiin liittyen ja parhaillaan opetan metalli-liikkeitä, jotka sopivat alkavaan syksyyn. Lisäksi tallenne-kirjastosta löytyy sarjoja muille elementeille. Joten lämpimästi tervetuloa kokeilemaan oppimaan lisää! Linkki alla.

Jos olet lukemassa ennen 15.10.2023 niin tervetuloa lämpimästi myös Metalli-elementti webinaariin! Lisää löydät linkistä:Ennakkotietona sinulle myös se, että ensi vuonna tarjoan kurssin, jolla syvennytään löytämään oma energiarakenne ja sen myötä tuodaan esiin oma supervoima ;) Tästä lisää syksyn aikana, joten kannattaa tilata myös uutiskirje, jos haluat pysyä kuulolla.
Kiitos kun kävit blogissa, nähdään pian tunneilla, videoilla tai muuten!
Kuva: Unsplash, Alexander Grey


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page