top of page

Omannäköisen elämän luomista

Päivitetty: 1. marrask. 2023

Tein pitkästä aikaa unelmakarttaa. Liimatessa tuli mieleen, kuinka monessa unelmakartassani vuosia sitten oli aina mukana italiaan tunnelmaa ja maisemia -asioita jotka nyt ovat muuttuneet osaksi todellisuutta. Pysähdyin miettimään tätä, koska tällaiset haaveillut asiat on myös helppo unohtaa. Toteutuneiden haaveiden tilalle tulee uusia haaveita, haasteita ja tarpeita. Mietipä, mikä sinun elämässä on sellaista, josta haaveilit vaikka jokunen vuosi sitten ja mistä nyt on tullut todellisuutta?


Syksyn energia nostaa myös esiin sen, että huomio siirtyy siihen mikä on arvokasta tässä ja nyt. Olen vaalinut tätä ajatusta ja syksyn ajan tehnyt kukkulakävelyjä keskellä päivää ja huomioinut kaikkea sitä, mitä arvostan nyt. Samaan aikaan odottaa tietysti paljon tärkeitä tarpeita ja haaveita, mutta toiveista ja tarpeista hetkeksi irti päästäminen ja huomion tuominen arvokkaaseen tässä hetkessä auttaa myös olemaan vastaanottavaisempi kaikelle hyvälle.


Olen arvostanut etenkin mahdollisuutta näihin kävelyihin keskellä päivää auringon paisteessa ;) Lisäksi olen arvostanut sitä, että olen saanut opettaa qigongia monena päivänä viikossa ja mukaan on tullut paljon uusia tuttavuuksia. Olen saanut jakaa aika ihmeellistäkin harjoitusta ja saanut kuulla muidenkin tuntemista hyödyistä.


Ja nyt tullaan qigongiin ja toiseen tärkeään asiaan liittyen haaveisiin ja omannäköisen elämän luomiseen. Mitä enemmän voimme olla läsnä kaikelle sille mitä itsessä tapahtuu ja päästää irti vanhoista kivuista, jännitteistä, rajoittavista uskomuksista ja tunteista, sitä enemmän tilaa meillä on vastaanottaa myös kaikkea hyvää. Ja qigongin liikkeet tukevat juuri tätä, päästämme irti jumeista ja tuemme tilalle uutta virtaavaa energiaa. Tunnetasolla voimme siirtyä huolesta luottamukseen, turhautumisesta omaan voimaan, ali-tai ylivirityksestä rauhaan, pelosta rohkeuteen - ja nämä sisäiset muutokset vaikuttavat siihen, että on helpompi olla elämän ja luomisen virrassa ja luoda myös ulkoista hyvää.Jos haluaisit kokeilla qigongia käytännössä, niin tule mukaan online-tunnille tiistaina tai tallenteen mukana milloin haluat!
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page