top of page
251996283.jpg

Retriitti Italiassa

Ohjelma

Ohjelmassa on kehoa, mieltä ja sydäntä helliviä liikkeitä, jotka perustuvat qigong -traditioon. Sen lisäksi kirjoitamme tietoisuus-kirjoitusta. Se on vapaata kirjoitusta, jossa on mahdollisuus kuunnella omaa sisäistä viisautta. Aiempaa kokemusta liikkeistä tai kirjoittamisesta ei tarvita. Inspiraatioiksi ohjelma tarjoaa myös  luento-tuokioita.  

Päivissä on lisäksi aikaa palautua ja inspiroitua kauniissa ympäristössä. Teemme kävelyjä läheisillä kukkuloilla ja Savignoon kylään. Yhtenä päivänä teemme retken myös Bolognaan. Tutustuminen Emilia Romagnan maailmankuulun keittiön herkkuihin ja Italialaiseen arkeen on luonnollisesti osa retriittiä. 

310498644-1.jpg

Savigno

Savingossa on kaunis historiallinen keskus, joka on säilynyt autenttisena ilman suurta turisimia.  Se sijaitsee kukkula-alueella Emilia Romagnassa 40 kilometrin päässä Bolognasta. Country house Stellasta on kävely matka Savignon keskustaan. Savigno on tunnettu tryffelisienistä ja vuosittaisesta tryffelisienijuhlistaan. Sen keskustassa ja lähistöllä löytyy tasokkaita ravintolaita. 

302248086.jpg

Kenelle retriitti sopii

Retriitti sopii kun haluat aikaa palautua sekä inspiroitua uudesta ja hoitaa niin kehoa, mieltä kuin sydäntä. Se sopii kun kaipaat aikaa itsesi ja intuition kuunteluun, kauneudesta nauttimiseen, energioiden tasapainoittamiseen ja sydämen polkusi tukemiseen.

352909260.jpg

Majoitus

Retriitti pidetään Country House Stellassa. Neljän tähden Stella on kokonaan varattu retriittiin. Talon puutarhassa, kukkulamaiseman edessä löytyy paikkoja niin qigongiin kuin kirjoittamiseen. Osallistujien käytössä on myös uima-allas talon pihalla. 

Stella on kunnostettu art deco-tyyliin ja kylpyhuoneet ovat uudet ja modernit. Majoittuminen on kahdenhengen huoneissa, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Voit majoittua ystävän kanssa tai jakaa huoneen vielä tuntemattoman ystävän kanssa. 

Paikan huomaavaiset omistajat Massimo ja Ryan ovat apuna kuljtetuksissa ja  ravintoloiden varauksissa. Aamupalan ja osan lounaista syömme myös Country house Stellassa.

251996283.jpg

Ajankohta

Retriitti pidetään 5.-9-syyskuuta 2022. Maanantai on saapumispäivä, jolloin voi asettua taloksi ja illalla syödää tervetuliaisillallinen. Tiistai, keskiviikko ja torstai ovat kokonaisia retriittipäiviä. Perjantai on päätöspäivä, jolloin lopetamme puolilta päivin. Syyskuu on Italiassa kaunis kuukausi, jolloin lämpötila on laskenut elokuun kovasta kuumuudesta jo lempeämmäksi.

qigong_rauhoitus.jpg

Matkustus

Finnair lentää suoria Helsinki-Bologna lentoja. Bolognan kentältä Savignoon on noin 40 min matka, jonka voidaan järjestää joko taksilla tai henkilöautolla. 

venice_writing.JPG

Retriitti -oppaasi

Oppaanasi retriitillä olen minä,  Minna-Maria. Olen life coach, opettaja ja qigong -harjoittaja.  Olen kiinnostunut niin iki vanhojen traditioiden viisauksista kuin nykytieteen osoittamista löydöksistä ja pohjaan harjoitukseni molemmille. Asun mieheni kanssa samassa Valsamoggian -kunnassa, jossa Savignon kylä ja Country House Stella sijaitsevat, joten olen myös oppaasi paikallisiin ruokaelämyksiin ja Bolognaan. 

307871406.jpg

Retriitti maksu

Retriitti-ohjelman hinta on 290€.

Majoitus, johon kuuluu aamupala sekä tervetuliais-illallinen ja retkikuljetus on 375€. Kuljetus lentokentältä on 15-50€ riippuen jos matkustaa yksin tai voi jakaa kuljetuksen hinnan muiden osallistujien kanssa. 

 

Maksettavaksi jokaiselle ruokailut aamupaloja ja ensimmäistä illallista lukuunottamatta sekä lennot. Suorat lennot nyt  ajoissa ostettuna voi saada 200€ -hintaan. 

 

 

Ilmoittautuminen

Osallistujia otetaan vain kuusi, joten paikkaa kannattaa tiedustella nyt. Ota yhteyttä osoitteeseen: coachingatelier.info@gmail.com ja kerro miksi kiinnostuit retriitistä. Lisätiedot samasta osoitteesta tai soittamalla numeroon: +393756836610. Kerron mielellään lisää! 

  

6990EE9B-CE88-4C64-9929-6199C6FC698A_1_105_c.jpeg
bottom of page