top of page

Your Atelier

Your Atelier is a space where you can find nurturing practicies for body, mind and heart. Right now this service is available only in Finnish language. 

If you have already signed up you can log in hear: 

Lempeitä kehollisia harjoituksia  - Tapaaminen joka tiistai Zoomissa

Kun kirjaudut Sinun Ateljee- sivulle, löydät linkin viikottaiseen qigong -hetkeen. Yksinkertaiset qigong -liikkeet huoltavat niin kehoa, mieltä kuin sydäntäkin.  (Qi = energia, gong= harjoitutus). Online qigong on tiistaisin kello kuusi illalla ja tapaaminen kestää 40 minuuttia. 

Tervetuloa kokeilemaan!

Voit tutustua Sinun Ateljeehen kuukauden maksutta. Jos innostut, voit  sen jälkeen jatkaa maksamalla 9€/ kk korvauksen. Sillä saat viikoittaisen qigongin zoomissa sekä videot käyttöösi. 

 

Pääset kirjautumaan sivulle alla olevasta napista. Kirjautuessa ensimmäisen kerran sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :)

Nähdään pian! 

Sinun Ateljeesta sanottua

“Kiitos, tykkäsin taas tosi paljon! Online qigong on mulle tosi hyvä juttu, koska yhteinen tapaaminen saa ottamaan ajan qigongille ja on niin hyvä fiilis tehdä liikkeet yhdessä. 

Susta välittyi ilo! Kiitos! “

 

“Kiitos Minna-Maria harjoituksista videoilla! Olen tehnyt niitä nyt joka päivä ja niistä on ollut paljon hyötyä. Olen tosi innostunut tästä! Qigong tuntuu sopivan niin hyvin omalle keholle ja hermostolle! “

minäkirjoitan.jpg

If you have already signed up you can log in hear: 

bottom of page