Your Atelier

Your Atelier is a space where you can find nurturing practicies for body, mind and heart. Right now this service is available only in Finnish language. 

If you have already signed up you can log in hear: 

Lempeitä kehollisia harjoituksia  - Tapaaminen joka tiistai Zoomissa

Sivulla on linkki Zoom-tapaamiseen, jossa teemme liikkeitä, jotka huoltavat niin kehoa, mieltä kuin sydäntä. Nämä liikkeet pohjautuvat qigong -harjoitukseen. (qi = energia, gong= harjoitutus) Tapaamiset pidetään tiistaisin kello kuusi illalla Suomen aikaa ja tapaaminen kestää 40 minuuttia. Tallenteet näistä viikottaisista tunneista jää käyttöösi sivulle ja voit palata tekemään niitä milloin haluat. 

Image 1.11.2021 at 15.43.jpeg

Harjoituksia yhteyden syventämiseen

Joka kuukausi atelieriin tulee lisää myös muita videoita, joilla on harjoituksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Videoilla on kirjoitusharjoituksia, mielikuvamatkoja, hengitysharjoituksia... kaikkea joka tukee yhteyden syvenemistä itseen ja poistaa esteitä yhteyden kokemisen tieltä. 

sinunateljee_kuva.heic

Tervetuloa kokeilemaan maksutta

Voit tulla Atelier-sivulle maksutta 15. toukokuuta asti. Jos sen jälkeen haluat jatkaa, kerään pienen sivua tukevan maksun. Voit kokeilla maksutonta sivua, vaikkei sinulla olisi ajatusta sen käytön jatkamista. Pääset kirjautumaan sivulle alla olevasta napista. Kirjautuessa ensimmäisen kerran sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :)

Olet lämpimästi tervetullut Atelieriin. Nähdään pian! 

kävely.JPG

If you have already signed up you can log in hear: