top of page
Wild Nature

Tunne elementtisi

-sivusto elementtisi ymmärtämiseen ja energiatasapainosi ylläpitoon 

Tunne supervoimasi ja luo omalta tuntuvaa elämää

minä ja vuoristopuro.JPG
qigong meren äärellä.jpg

Mitä elementit ovat antaneet minulle?

Moi, olen Minna-Maria Virtanen.

Elementtejen löytäminen ollut minulle onnenkantamoinen, joka on muuttanut monta asiaa;  se on tuonut  vapautta olla minä,  lisännyt itse-empatiaa ja itsevarmuutta. Olen tullut varmemmaksi siitä, millaista elämäntyyliä luoda, jotta se tuntuu omalle ja hyvälle. Elementtien ymmärtäminen toisissa ihmisissä taas on tuonut helpoutta ja lisää ymmärrystä ystävä- ja perhesuhteisiin.  Elementtien tunteminen on tuonut myös tavan, jolla vapauttaa tunteita, etenkin niitä haastavia, ilman että niitä pitää analysoida, vaan ne voi vapauttaa kehosta.

 

Mikä ehkä odottamattominta, on se, että olen syventänyt yhteyden ja kuulumisen kokemusta. Herkkänä ja empaattisena olen monesti pyrkinyt  kuulumaan sopeutumalla ja mukautumalla tilanteisiin, mutta se ei itseasiassa johda kuulumiseen. Aito kuuluminen on sitä, että vakaasta yhteydestä ensi itseen, luon yhteyttä toisiin ja tämä on tullut elementtien tuntemisen myötä.

Mitä saat?

Vuoden mittaisen pääsyn sivustolle, jossa 

worshop kukat.jpg

Tervetuloa matkalle elementteihin, luontoon ja itseen! 

Ilmoittautuminen on auki vappuviikon

 

Osallistumismaksu on 10e 75senttiä per kuukausi ja 129 euroa vuosi.

Viiden elementin kurssista sanottua

Image by Olia Gozha
“Oli tosi tosi omalta tuntuva kurssi, aivan ihana. Energiat oli niin huikeita ja oli niin ihana opetus, jossa pysyi kokoajan mukana jaa pystyi päästämään suorittamisesta irti. Ja materiaali oli tosi hyvä. Tää vaan niin kolahti minuun niin ihanasti ja syvälle. Tosi paljon kiitos!”

Palaute viiden elementin kurssista vuodelta 2023, kun opetin kurssin hiukan suppeammin aikuisopistossa

bottom of page