top of page
Forest

Seasonal qigong

Harmoniaa keholle, mielelle ja

sydämelle ympäri vuoden

Qigong-tunnit pidetään Zoomin välityksellä joka tiistai Suomen aikaa klo18. Jollet pääse liveen, voit osallistua tallenteella. Käytössäsi on myös tallenne-kirjasto. Lämpimästi tervetuloa! 

Mitä qigong on?

River

"Qi " voidaan kääntää sanalla elämänenergia ja "gong" sanalla harjoitus. Qigongin voisi kääntää taitona käyttää energiaa. Mitä paremmin energia kehossa virtaa, sitä paremmin voimme niin kehon, mielen kuin tunne-elämän tasolla. 

Qigong on ikiaikainen harjoitus, jota kehittivät kiinalaiset shamaanit 3000 vuotta sitten ja eri suuntauksia on aikojen kuluessa syntynyt tuhansia.

Mitä harjoituksessa tapahtuu?

Image by Jan Huber

Qigong harjoituksessa yhdistyy yksinkertainen liike, hengitys ja mielikuva ja näillä kaikilla vaikutetaan energian virtaan meridiaaneissa. Monesti mielikuvat vievät luontoon ja vahvistavat yhteyttä siihen ja sen elementteihin. Viikottainen harjoitus on suunniteltu niin, että se tukee kehon linjautumista kulloiseenkin vuodenaikaan ja vaiheeseen luonnossa.

Mitä hyötyä qigongista on?

worshop kukat.jpg

Qigongista on valtavasti hyötyjä, tässä yleisimpiä niistä:

 

  •  keho palautuu stressitilasta rauhaan ja tulet läsnäolevaksi

  • voit tiedostua paremmin tunteista ja vapauttaa tunnejumeja

  • kun aktivoit kehon energiavirtaa, keho voi parantaa itse itseään

  • voit voimistaa yhteyttä itseen, lisätä itsetuntemusta 

  • kun mielen meteli harjoituksen myötä rauhoittuu, voit paremmin kuulla intuition ääntä.

  • voit nauttia kaikista vuodenajoista ja tuntea yhteyttä luontoon

Mitä saat qigong-jäsensivulla?

qigongia.jpg

Jäsensivulta pääset joka viikko live-qigong-harjoitukseen, joka kestää 45 minuuttia. 

Tapaaminen on joka tiistai kello 18 Suomen aikaa ja kestää 45 minuuttia. Jollet pääse tähän tapaamiseen, voit aina tehdä harjoituksen tallenteen mukana, kun sinulle sopii. Sivulla on myös tallenne-kirjasto, josta voit valita omaan päivään sopivan harjoituksen.

Kun olet mukana yhteisössä saat alennuksia Coaching Atelierin verkkokursseista sekä saat yhden ilmaisen verkkokurssin, joka löytyy jäsensivulta. 

Mitä jäsenyys maksaa?

Hinta on 9 euroa kuukaudessa eli noin kaksi euroa per live- qigong ja sen lisäksi jatkuva pääsy tallenteisiin. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat, minimi tilaus on yksi kuukausi.

Miten liityn?

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran, sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :) Kirjautumaan pääsee linkistä:

Mitä osallistujat sanovat?

“Olen aloittanut qigongin tekemisen aamuisin. Tunne on ihana, ihan kuin olisin vahva puu ja kasvanut pituutta kymmeniä senttejä ja mieli tyven. Ihana uusi yhteys kehooni on myös löytynyt. Olen kiitollinen 🙏 🙏 🙏“

-Merja

“Olin tänään ekaa kertaa pidemmässä qigong-sessiossa.  Aivan mieletön, niin tosi vaikuttavaa. Se oli aivan ihanaa, voi että, en tule ikinä jättämään sitä mun elämästä pois.”

-Johanna

“​​Kiitos, tykkäsin taas tosi paljon! Online-qigong on mulle tosi hyvä juttu, koska yhteinen tapaaminen saa ottamaan ajan qigongille ja on niin hyvä fiilis tehdä liikkeet yhdessä. Susta välittyi ilo! Kiitos! “ -Mikaela

“Kiitos Minna-Maria harjoituksista videoilla! Olen tehnyt niitä nyt joka päivä ja niistä on ollut paljon hyötyä. Olen tosi innostunut tästä! Qigong tuntuu sopivan niin hyvin omalle keholle ja hermostolle!”

-Anna

 

Mitä tarvitset?

syysvärit.HEIC

Qigongiin ei tarvita ennakko kokemusta, voit tulla aivan hyvin vaikka ensimmäiselle qigong-tunnillesi. Qigongiin ei myöskään tarvita mitään välineitä, vain mukavat vaatteet. Live-tunneille tarvitset zoomin. Lisäksi suosittelen, että pidät videon auki. Opettaminen on parasta vuorovaikutuksessa ja mielelläni näen sinut. 

Kysymyksiä?

Jos mietit qigongin aloittamista ja pohdit jotakin, voit laittaa viestin osoitteeseen: coachingatelier.info@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa tunneille! 

bottom of page