top of page
tervetuloa_ateljee.HEIC

Sinun Ateljee

-sivusto

Sivulla saat

  • pääsyn viikottaiseen qigongiin zoomissa

  • qigong -videoita

  • Energiatioisuus -verkkokurssin 

  • Lisäksi saat pääsyn maksutta kausittaisiin online- workshoppeihin.

 

Sinun Ateljeen tarkoitus on tukea energiatasapainoasi ja auttaa vahvistamaan yhteyttä kehon viisauteen sekä sisäiseen ohjaukseen.

Qigong -zoomissa

Qigong-harjoitukset sisältävät yksinkertaisia liikkeitä, jotka huoltavat niin kehoa, mieltä kuin sydäntä.  Qi  voidaan kääntää sanalla elämänenergia ja gong harjoitus. Qigong on siis suoraan käännettynä energian kasvatus harjoitus.

 

 Joka tiistai pääset mukaan viikottaiseen qigong -hetkeen, jonka teemme yhdessä zoomin välityksellä.  Online qigong on tiistaisin kello kuusi illalla ja tapaaminen kestää 45 minuuttia. 

Energiakeskukset hyvinvointisi tukena -verkkokussi

Sinun Ateljeessa on myös verkkokurssi "Energiakeskukset hyvinvointisi tukena".  Se on kahdeksan viikkoa kestävä kurssi ja voit kuitenkin tehdä sen haluamassasi tahdissa. Energiakeskukset liittyvät vanhaan chakrojen perinteeseen, mutta niiden tunteminen antaa tukea moneen nykyajan tarpeeseen kuten stressistä palautumiseen, feminiini ja maskuliini-energian tasapainottamiseen tai intuition vahvistamiseen. 

Video-kirjasto

Käytettävissäsi on kokoajan kasvava valikoima videoita, joista voit valita sopivan kulloiseenkin hetkeen. 

Sinun Ateljeesta sanottua

“Kiitos, tykkäsin taas tosi paljon! Online-qigong on mulle tosi hyvä juttu, koska yhteinen tapaaminen saa ottamaan ajan qigongille ja on niin hyvä fiilis tehdä liikkeet yhdessä. 

Susta välittyi ilo! Kiitos! “

 

“Kiitos Minna-Maria harjoituksista videoilla! Olen tehnyt niitä nyt joka päivä ja niistä on ollut paljon hyötyä. Olen tosi innostunut tästä! Qigong tuntuu sopivan niin hyvin omalle keholle ja hermostolle! “

Lämpimästi tervetuloa! 

Sinun Ateljee-sivun maksu on 9€ /kk. Voit keskeyttää tilauksesi milloin vaan. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :)

 

Tavataan pian videoilla tai zoomissa! 

Terveisin,

Minna-Maria

minäkirjoitan.jpg
bottom of page