top of page
tervetuloa_ateljee.HEIC

Sinun Ateljee

Harmoniaa keholle, mielelle ja sydämelle 

Qigongissa voit syventää kehomieliyheyttä ja vapauttaa kehon luonnollista parantavaa voimaa. Tällä sivulla lisää tunneista!  

Mitä qigong on?

"Qi " voidaan kääntää sanalla elämänenergia ja "gong" sanalla harjoitus. Qigongin voisi kääntää taitona käyttää energiaa.

Mitä paremmin energia meissä virtaa, sitä paremmin voimme niin kehon, mielen kuin tunne-elämän tasolla. 

Qigong on ikiaikainen harjoitus, jota kehittivät kiinalaiset shamaanit vähintäin 3000 vuotta sitten ja eri suuntauksia on aikojen kuluessa syntynyt tuhansia. Sinun Ateljeen tunneilla kunnioitan qigongin pitkää perinnettä ja samaan aikaa tarjoan harjoituksen modernilla tavalla, jolloin harjoitus pysyy elävänä ja vastaaa nykyajan tarpeisiin.

Mitä harjoituksessa tapahtuu?

Image by Jan Huber

Qigong harjoituksessa yhdistyy yksinkertainen liike, hengitys ja mielikuva ja näillä kaikilla vaikutetaan energian virtaan meridiaaneissa. Monesti mielikuvat vievät luontoon ja vahvistavat yhteyttä siihen ja sen elementteihin. Viikottainen harjoitus onkin usein suunniteltu niin, että se tukee kehon linjautumista kulloiseenkin vuodenaikaan ja vaiheeseen luonnossa.

Mitä hyötyä qigongista on?

hitomi-okushima-f9aOCieK5BM-unsplash.jpg

Qigongista on valtavasti hyötyjä, tässä yleisimpiä niistä:

 

  • voit palauttaa kehon stressistä rauhaan ja palata läsnäolevaksi

  • voit vapauttaa jumeja liittyen tunteisiin, ajatuksiin ja kehoon.

  • voit aktivoida kehon energiavirtaa, jolloin keho voi parantaa itse itseään

  • voit parantaa unta, ruuansulatusta ja mielen selkeyttä

  • voit voimistaa yhteyttä itseen, lisätä itsetuntemusta ja sitä kautta parantaa ihmissuhteita

  • voit saada apua kuukautiskiertoon (pms) ja vaihdevuosiin liittyvissä asioissa.

  • voit lisätä hemmottelua ja itseä ravitsevaa aikaa tekemällä qigongia, sillä itse harjoitus on nautinnollinen

  • voit huomata qigongin positiiviset vaikutukset myös muussa tekemisessä ja oman elämän ohjaamisessa

  • voit elää intuitiivisemmin

Mitä saat qigong-yhteisö -sivulla?

qigongia.jpg

Jäsensivulta pääset joka viikko live-qigong-harjoitukseen, joka kestää 45 minuuttia ja tehdään hyvässä seurassa. 

Tapaaminen on joka tiistai kello 18 Suomen aikaa ja kestää 45 minuuttia. Jollet pääse tähän tapaamiseen, voit aina tehdä harjoituksen tallenteen mukana, kun sinulle sopii. Sivulla on myös kokoajan kasvava video-kirjasto, josta voit valita omaan päivään sopivan harjoituksen.

Mitä jäsenyys maksaa?

Sivun idea on kerätä yhteen qigongista kiinnostuneita ihmisiä ja, että yhteisö on avoin mahdollisimman monelle. Hinta on 9 euroa kuukaudessa eli noin kaksi euroa per live- qigong ja sen lisäksi jatkuva pääsy tallenteisiin. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.

Miten liityn?

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran, sinun pitää keksiä salasana - ja kirjoittaa se muistiin tulevia kirjautumisia varten. :) Kirjautumaan pääsee linkistä:

Mitä osallistujat sanovat?

“Olen aloittanut qigongin tekemisen aamuisin. Tunne on ihana, ihan kuin olisin vahva puu ja kasvanut pituutta kymmeniä senttejä ja mieli tyven. Ihana uusi yhteys kehooni on myös löytynyt. Olen kiitollinen 🙏 🙏 🙏

-Merja

“Olin tänään ekaa kertaa pidemmässä qigong-sessiossa.  Aivan mieletön, niin tosi vaikuttavaa. Se oli aivan ihanaa, voi että, en tule ikinä jättämään sitä mun elämästä pois.”

-Johanna

“​​Kiitos, tykkäsin taas tosi paljon! Online-qigong on mulle tosi hyvä juttu, koska yhteinen tapaaminen saa ottamaan ajan qigongille ja on niin hyvä fiilis tehdä liikkeet yhdessä. Susta välittyi ilo! Kiitos! “

“Kiitos Minna-Maria harjoituksista videoilla! Olen tehnyt niitä nyt joka päivä ja niistä on ollut paljon hyötyä. Olen tosi innostunut tästä! Qigong tuntuu sopivan niin hyvin omalle keholle ja hermostolle!”

-Anna

 

Mitä tarvitset?

Qigongiin ei tarvita ennakko kokemusta, voit tulla aivan hyvin vaikka ensimmäiselle qigong-tunnillesi. Qigongiin ei myöskään tarvita mitään välineitä, vain mukavan tuntuiset vaatteet. Live-tunneille tarvitset zoomin. Lisäksi suosittelen, että pidät videon auki. Opettaminen on vuorovaikutusta ja mielelläni näen sinut. Jos se ei aina ole mahdollista, voit tulla mukaan.

Miten valmistaudut tunnille?

Jos mahdollista kannattaa tuulettaa tila, jossa teet qigongia. Paikan on hyvä myös olla sellainen, missä voit keskittyä itseesi eikä sinua häiritä. Ruokailua juuri ennen qigongia kannattaa välttää, mutta pieni välipala voi joissain tilanteissa olla hyvä.

Lisää kysymyksiä?

Jos mietit qigongin aloittamista ja pohdit jotakin, voit laittaa viestin osoitteeseen: coachingatelier.info@gmail.com

Bonus

Kun olet mukana yhteisössä saat alennuksia qigongille pohjautuvista verkkokursseista sekä saat yhden ilmaisen verkkokurssin, joka löytyy sivulta. 

bottom of page