top of page


Syys -Qigong  -webinaari

syksy_edited.jpg
Image by Hitomi Okushima

15.10.2023
klo 17-18:45
EST 

Mitä on qigong?

Qigong on harjoitus, jolla vapautetaan ja tasapainotetaan omaa energiaa. Mitä paremmin energia virtaa, sitä paremmin voimme sekä fyysisesti sekä henkisesti. Harjoitus parantaa tietoisuutta omasta energiasta ja antaa välineitä sen säätämiseen, jolloin voimme olla ennemmän oma itsemme ja tehdä elämästämme oman näköistä.  Käytännössä qigong tarkoittaa lempeitä liikkeitä, joihin yhdistetään hengitys ja liike. Näillä kaikilla vaikutetaan energian virtaan meridiaaneissa. Osallistuminen webinaariin ei edellytä mitään aiempaa kokemusta.

Miksi syys-qigongia?

Syksyyn liitetään qigongissa metalli -elementti, joka ilmenee juuri syksyisessä luonnossa, kuten myös meissä. Samoin kuin puut päästävät irti lehdistä, meidän on luontevaa päästää irti vanhasta, antautua mukaan elämän virtaan ja ottaa vastaan uutta inspiraatiota.  Metalli-elementin tukeminen myös vahvistaa tervettä oman arvontuntoa ja kykyä vaalia sitä, mikä on arvokasta. 

Mitä webinaari sisältää?

Syyswebinaari pidetään sunnuntaina 15.10. klo 17-18.45.

ja se sisältää:

alustuksen metalli-elementtiin

50 minuutin harjoituksen

Kirjoitus-harjoituksen 

Yhteistä jakamista ja mahdollisuutta kysymyksiin

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Osallistumismaksu on 20 e.

Sinun Ateljee- jäsenille workshop on ilmainen, mutta muista silti ilmoittautua. 

Jos et ole jäsen, voit myös liittyä Sinun Ateljee- jäseneksi kolmeksi kuukaudeksi (hinta 3 x 9e =27e), jolloin saat jäsensivut videot käyttöösi, pääset kerran viikossa qigong-tunnille zoomissa kolmen kuukauden ajan ja lisäksi pääset webinaariin maksutta. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan sekä rentoutumaan että inspiroitumaan syksystä ja metalli-elementistä! Valitse kahdesta vaihtoehdosta sopivin ja ilmoittaudu! 

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

bottom of page