top of page

Sydän -workshop

worshop kukat.jpg
Image by Hitomi Okushima

28.5.2023 

Alku-kesä on maksimaalisen valon ja yang -energian aikaa. Qigongissa puhutaan tällöin tuli-energiasta. Silloin on hyvä tukea sydäntä, jotta voi avoin yhteydelle ja ilolle ja samaan aikaan tuntea levollisuutta ja rauhaa.

 

Tuli -metaforan mukaisesti sydämen liekin on hyvä olla tasainen. Sen ei ole hyvä ei roihuta liian suurena, mikä tarkoittaisi liiallista yang-energiaa, joka voi saada palamaan loppuun. Toisaalta liekin ei tule olla liian pieni, mikä ilmenee vetäytymisenä ja etäisyyden kokemuksena.

 

Qigong liikkeillä voidaan tukea sydämen alueen energiaa, auttaa sitä avautumaan ilolle yhteydelle ja samaan aikaisesti asettamaan rajoja sekä pysymään rauhassa ja levollisena. 

 

Workshopin ohjelmassa on sekä teoreettinen alustus filosofiaan sekä ohjattu qigong -harjoitus, jossa teemasta voi oppia kokemuksellisesti. Harjoitukseen ei tarvita mitään aiempaa kokemusta, joten mukaan voi lähteä vain uteliaisuudesta. Workshop pidetään zoomissa -joten pääset paikalle vaikka kotipihalta, jos niin haluat. 

 

Workshop maksu on 20e ja Sinun Ateljee -jäsenille se on ilmainen. 

Voit myös liittyä Sinun Ateljeehen kolmeksi kuukaudeksi (3 x 9e) ja saada worshopin tällöin maksutta, sekä ateljeen muun sisällön käyttöösi siis kolmeksi kuukaudeksi. Sinun Ateljee -jäsenenä saat mm viikottaisen qigong -tunnin zoomissa.

 

Ilmoittautumaan pääset tästä alla. Jos olet jo Sinun Ateljee -jäsen, riittää kun ilmoitat tulostasi esim sähköpostilla coachingatelier.info@gmail.com.

Tervetuloa nauttimaan harjoituksesta ja tukemaan niin kehon, mielen ja etenkin sydämen hyvinvointia! 

Best Value

Sinun Ateljee 3kk

€27.00

27

sunnuntai -workhop

Valid for 3 months

Sunnuntai -workshop 14.5

viikottaiset zoom-tunnit tiistaisin

Videoidut harjoitukset

Energiakeskukset hyvinvointisi tukena -verkkokurssi

bottom of page