top of page

Minna-Maria

katse_eteenpain_edited.jpg

Viisi elementtiä 

Olen pohjakoulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja työelämäni ajan olen opettanut, ohjannut ja valmentanut. Viimeiset viisi vuotta olen valmentanut etenkin kehon, kuuntelua, tunteiden vapauttamista ja oman sisäisen viisauden kuuntelua sekä oman näköisen elämän luomista. Oman näköisen elämän luomisessa  ohjaan Viiden elementin avulla. Elementtien eli energialaatujen tunteminen auttaa palaamaan stressistä tasapainoon, kirkastamaan omia vahvuuksia ja vahvistamaan yhteyttä itseen kuin myös luontoon.

Tietoinen liike, meditaatio ja energiaharjoitus

 Lapsuuteni ja nuoruuteni vaikutti paljon voimistelua ja tanssi, joiden parissa äitini teki elämäntyönsä. Seuraavat kaksikymmentä vuotta suuntasin huomioni ja energiani etenkin meditaatioon, buddhalaiseen filosofiaan ja henkiseen hyvinvointiin. Neljäkymmentä täytettyäni Qigong tuli yhdistämään nämä kaksi maailmaa, joihin olin elämässäni perehtynyt.

 

Qigong pitää sisällään tietoisen liikkeen että meditatiivisen harjoituksen. Se on väline itsen kuunteluun, uskomusten ja tunteiden vapauttamiseen sekä intuition vahvistamiseen. Lisäksi se on nautinnollinen tapa pitää huolta kehosta ja vahvistaa yhteyttä luontoon.

 

Minulle oli selvää alusta asti, että halusin jakaa harjoitusta ja opettaa sen filosofiaa ja sitä kautta myös luoda qigong-yhteisöjä paikan päällä ja online-tilassa. 

minäkirjoitan.jpg
venice_writing.JPG

Italia

Olen asunut Italiassa Emilia Romagnassa vuodesta 2017, jolloin päätin ottaa "luovan tauon" silloisesta opetustyöstäni. Vaikka tauko loppui aikanaan, jäin Italiaan ja palasin opettamaan, mutta nyt rakastamiani sisältöjä, jotta auttavat luomaan rauhaa, levollisuutta ja elämää joka tuntuu omalta! 

 

Italian maaseutu, sää ja keittiö tarjoavat ihanat puitteet ja siksi siis tarjoan kursseja myös täällä paikan päällä! Tervetuloa hellimään sielua, sydäntä, mieltä ja kehoa!

Pysytään kuulolla!

Noin kerran kuukaudessa lähetän uutiskirjeen. Klikkaa kirje itsellesi tästä! Olisi myös mahtava  kuulla joku kerta sinusta!

bottom of page