top of page

Minna-Maria

Sertifioitu Life Coach, International Coach Academy

Qigong-opintoja, Scuola Tao Bologna ja Mimi Kuo Deemer’in mentorointiohjelma 

Ekspressiivisen taideterapian opintoja, Inartes 

Kasvatustieteen maisteri, Turun yliopisto

Lisäksi lukuisia muita koulutuksia - uuden oppiminen on elämäntapa

katse_eteenpain_edited.jpg

Qigong

Qigongiin tutustuminen oli kuin olisin löytänyt kotiin. Pienestä pitäen olin harrastanut joukkuevoimistelua ja viettänyt sen parissa kaksisymmentä vuotta. Seuraavat kaksikymmentä vuotta suuntauduin etenkin meditaatioon, henkiseen hyvinvointiin ja joogaan. Qigong piti sisällään sekä fyysisen, psyykkisen ja meditatiivisen harjoituksen ja tunsin siinä olevani kala vedessä, omassa elementissäni. 

Minulle oli selvää alusta asti, että halusin jakaa harjoitusta eteenpäin. Retriitti-ohjelmiin sisältyy qigongin teoriaa ja käytännön harjoituksia ja sen lisäksi energioita nostattava qigong-yhteisö kokoontuu zoomin välityksellä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan verkkoon tai Italiaan! 

Kirjoitus

Kirjoittaminen on ollut yksi itselleni tärkeistä hyvinvointia tukevista välineistä vuosikymmenien ajan. Kynä ja paperi on coachingia, leikkiä, vapautta ja sisäisen ohjauksen vastaaanottamista.  Kursseillani ohjaan intuitiivisen ja luovan kirjoituksen harjoituksia.

venice_writing.JPG
minäkirjoitan.jpg

Italia

Olen asunut Italiassa Emilia Romagnassa vuodesta 2017. Sinä vuonna irtisanouduin opetustöistä Helsingissä ja tulin Italiaan piirtämään, lepäämään, kävelemään, kirjoittamaan ja seuraamaan sydäntä. Tästä “Luovasta Tauosta” seurasi tärkeitä asioita: tapasin kumppanini Alessandron, opiskelin coach’iksi, löysin qigongin  ja aloin järjestää Luovia Taukoja sekä retriittejä oman viisauden kuunteluun. 

Pysytään kuulolla!

Noin kerran kuukaudessa lähetän uutiskirjeen, jossa on mukana inspiraatiota ja asiaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Klikkaa kirje itsellesi tästä! Olisi myös mahtava  kuulla joku kerta sinusta!

bottom of page