top of page

Tunteiden
anatomia

-verkkokurssi kaikille meille herkästi tunteville

minä ja vuoristopuro.JPG

Tunteet ovat luonnollista energiaa, jonka tulee olla liikkeessä. Syystä tai toisesta energia voi kuitenkin olla jumissa ja jumitus aiheuttaa ongelmia - ei itse energia. Kun vapauttaa tunne-energian kulkua kehossa, mielen meteli vähenee sekä rauha ja intuitiivisuus lisääntyvät.

 

Lopulta on kyse on yksinkertaisesta asiasta, vaikkakin monelle meistä ei niin tutusta, sillä prosessin ei tarvitse tapahtua rationaalisen mielen kautta. Mieli kyllä monesti haluaisi jotain pureskeltavaa ja analysoitavaa, mutta kun kyse on tunteista ja energiasta, niiden vapautuminen tapahtuu hyvin etenkin liikkeiden kautta - Ja tunteiden anatomia on kartta, joka kertoo miten!

 

Alta löydät kurssin tarkemman sisällön ja mitä se voi antaa omaan hyvinvointiin. 

Terveisin,

Minna-Maria,

Coaching Atelier

Miksi tämä kurssi? Mitä saat?

Kurssi auttaa:
 
-vapauttamaan tunne-energian kulkua, kun siinä on esteitä. Esim terve vihan energia tukkeutuneena voi ilmentyä agressiivisuutena yhtä hyvin kuin passiivisuutena ja alakulona. Virratessaan energia on luonnollista energiaa, jota voi käyttää positiiviseen muutokseen.
 
-ymmärtämään mitä tukea omassa kehossa ja energiassa kunkin tunteen kohdalla. Tämä tieto perustuu qigongin ja  kiinalaisen lääketieteen näkemykseen.
-hiljentämään päänsisäistä meteliä, mikä taas auttaa intuition ja sisäisen viisauden kuulemista.
-luomaan yhä lisää tilaa myös tunteille kuten luottamus, levollisuus ja ilo.

Verkkokurssi sisältää

Verkkokurssi koostuu viidestä tapaamisesta, jotka sisältävät luento-osuuden, ohjatun meditaation sekä sarjan meditatiivisia qigong -liikkeitä. Lisäksi lähetän sinulle viikottain sähköpostitse kysymyksiä, joihin vastaamalla voit jäsentää kokemustasi ja voit kysyä kysymyksiä, jos kaipaat täsmennyksiä. Aiempaa kokemusta vastaavista liike-harjoituksista ei tarvita. 

 

Kurssin viisi modulia ovat:

1

Pelko  ja  itseluottamus


munuaiset

2

Viha  ja
toivo  


maksa

3

Ylivirittyneisuus
ja rauha


sydän

4

Huoli
ja luottamus


perna

5

Suru ja
arvokkuuden kokemus

keuhkot

Pian aloitetaan!

Tunteiden anatomia -verkkokurssi alkaa 15.toukokuuta ja sisältää viisi kurssikertaa keskiviikko-iltaisin klo 18 suomen aikaa. Jos ajankohta ei sovi sinulle, voit hyvin osallistua tallenteen kautta. Verkkokurssi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, joten pilotti-kurssina saat sen edullisemmin. Pilotti-kurssiin kuuluu, että toivon sinulta palautetta kurssin lopussa. Kurssimaksu on 95€. Verkkokurssi kestää viisi viikkoa, mutta kurssimateriaali on käytössäsi 15. elokuuta asti.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

bottom of page