top of page
"Beautiful woman in the pool enjoying the view
Sisäisessä ohjauksessa

Retriitti Italiassa


La Vedetta, Castelvetro di Modena

27.6. - 1.7. 2024

Tämän vuoden retriittiin ei enää ehdi ilmoittautua. Seuraavat retriitit julkaistaan syksyllä! Stay tooned! 

Tervetuloa palautumaan ja uusiutumaan retriitille Italiaan! 

 

Retriitti sisältää liike- ja kirjoitustuokioita, joilla hellitään niin kehoa, mieltä kuin sydäntä. Tämän lisäksi retriittipäivissä on aikaa palautua sekä nauttia olosta ja kauneudesta ympärillä. Voit tehdä kävelyjä kukkulamaisemassa, pyöräillä läheiseen kylään tai vaan ihailla maisemia uima-altaalta. Nauttiminen paikallisen keittiön herkuista on tietysti osa elämystä.  Retriitti on siis uniikki kokemus, joka yhdistää investoinnin omaan hyvinvointiin sekä nautintoa kaikille aisteille. 

Retriittiohjelma

Retriitti-ohjelmaan kuuluu lempeitä liike -harjoituksia sekä kirjoitusta, jotka kummatkin tarjoavat tilan kuunnella itseä sekä omaa sisäistä viisautta.  Harjoitukset sopivat kaikille, oli niistä jo paljon kokemusta tai ei ollenkaan.

Qigong - lempeitä meditatiivisia liikkeitä

Qigong on vuosia tuhansia vanha harjoitus. Sana qigong pitää sisällään kaksi sanaa:  qi=energia ja gong=harjoittaa tai  kasvattaa. Liikkeillä vapautamme energian virtausta ja tuemme tätä myös hengityksen ja mielikuvien avulla. Vaikutamme kokonaisuudessaaan kehon, mielen ja tunne-elämän tasapainoon. 

matka jatkuu.jpg

Kirjoitusta oman itsen äärellä

Kesän retriitillä vieraana on Tarinalaivan Memmu Könönen, joka ohjauksessa voit nauttia kirjoittamisesta. Kirjoitusharjoituksissa voit antaa kynän viedä ja kokea, mikä omasta sisimmästäsi kumpuava viisaus haluaa tulla kohdatuksi. 

Memmu.jpg

Castelvetro di Modena

Retriitti pidetään maaseudulla Castelvetro di Modenassa, jonne Bolognan lentokentältä pääsee 35 minuutissa.  Castelvetro di Modenan on keskiaikainen kylä ja retriittipaikkamme sijaitsee kolmen kilometrin etäisyydellä kylästä. Seutu on viininviljelys ja balsamoviinietikan valmistusaluetta.

Castelvetro-di-Modena.jpg

La Vedetta

Retriitti paikkana on La Vedetta, joka on balsamiviinietikkatila.  Perheyrityksellä on pitkät perinteet ja nykyisin La Vedetta tarjoaa myös laadukasta majoitusta sekä ravintolan.  Retriitti-tuokioihin käytössämme on sali sekä puutarha oliivipuulehtoineen.

La vedetta.jpg

Ruoka

Tutustuminen paikalliseen keittiöön on osa retriitti viikkoa. Aamupala ja lounaat on räätölöity retriittiläisille ja illallisen voi valita ala carte -listalta. La Vedettan menu tarjoaa tyypillisiä Emilia Romagnan maku-elämyksiä vuodenajan mukaisesti.

05.step5_.jpg

Olisi tämä retriitti sinulle?

Toivotko jotakin tai kaikkia näistä?

 • aikaa palautua, rauhaa ja kauneutta

 • aikaa hoitaa niin kehoa, mieltä kuin sydäntä

 • aikaa itsesi ja intuition äänen kuunteluun

 • inspiroitumista omasta polusta ja syvemmän luottamuksen löytymistä

 • energioiden tasapainoittamista ja sen oppimista

 • ajatustenvaihtoa pienryhmässä    

 • tukea omalla sydämen poluilla etenemiseen, avautumista johonkin uuteen

kukkulakukat.JPG

Retriitti sisältää:

 • Saapumis-päivänä tervetuliaisseromonia puutarhassa

 • Energian ohjausta liikkeen kautta, aamu- ja iltapäivä-sessio kolmena päivänä

 • Ohjattu kirjoitussessio kolmena päivänä 

 • Ruokailut La Vedettan ravintolassa torstai-illallisesta  maanantai-aamiaiseen

 • Majoittumisen La Vedettan kahden hengen huoneissa. 

 • Aikaa tutustua kävellen ympäristöön, olla uima-altaalla  tai vierailla Castelvetron kylässä   

Retriitti-oppaana

Retriittiohjelmasta  ja retriittivalmisteluista vastaa Coaching Atelierin Minna-Maria, joka asuu retriittikohteen lähettyvillä Valsamoggiassa ja on järjestänyt retriittejä vuodesta 2018 asti. Coaching Atelierin retriitit tarjoavat välineitä siihen, että jokainen voisi elää omantuntuista ja intuitiivista elämää. 

minäkirjoitan.jpg

Mitä aiempien vuosien retriittiosallistujat ovat sanoneet?

"Retriiitti antoi lepoa, oivalluksia, inspiraatiota. Kirjoittaminen oli parasta. Aivan ihana ja todella tarpeellinen kokemus... Retriitti ohjelman yhdistäminen Italian luontoon, ruokaan ja kulttuuriin teki kokemuksesta taianomaisen! Olet Minna-Maria huippu siinä mitä teet! Kiitos! 

 

"Oli aivan ihana tulla retriitille. Hain siltä rauhoittumista sekä aikaa itselle ja toteutui loistavasti. Pääsin kiinni siihen, mitä itsensä kuunteleminen voi tuoda. Koin kaikki harjoitukset hyväksi ja tarpeelliseksi. Sain vahvistusta sille, että minun omalla energiatasolla on valtava vaikutus ympärille. Retriittipaikassa parasta oli maisemat ja luonto. Suosittelen etenkin kiireisille yrittäjille, kaikille! "

"En osaa sanoa mikä olisi tehnyt kokemuksesta paremman, kaikki oli niin hyvin järjestelty. Sain lepoa ja sain sen lisäksi inspiraatioita ja oman itsen hyvinvoinnin vahvistamiseen työkaluja. Kirjoittaminen ja pysähtyminen oman itsensä kuunteluun oli itselleni parasta. "

Retriittipaketin hinta 

Majoitus puolihoidolla (aamupala ja lounas) 

Tulopäivä 27 kesäkuuta - lähtöpäivä 1.heinäkuuta

Puolihoito ja majoitus kahden hengen huoneessa 4 x 95€

Retriittiohjelma 400€ 

Maksettavaksi paikan päällä jäävät illalliset, jotka tilataan oman valinnan mukaan. 

Jokainen vastaa itse lennoista ja  matkavakuutuksen hankkimisesta.  Lentokentältä La Vedettaan on mahdollisuus tulla taksilla (20-70€ riippuen siitä, voitko jakaa matkan toisten osallistujien kanssa) 

Kysy vapaata paikkaa klikkaamalla tästä

Lisätietoja voit kysellä myös sähköpostilla: coachingatelier.info@gmail.com

"Retriittipaikassa oli tyytyväinen kokonaisuuteen, kauneuteen ja rauhaan. Sain oivalluksia ja oli mahtavaa kun sain avattua intuitiota. Mielelläni jatkan liike-harjoitusten parissa. Retriitin pituus voisi olla pidempi! "

"Minna-Marialle iso kiitos ohjelmasta! Sinun persoona ja rauhallisuus on täydellinen ohjaamaan retriittiä. "

"Pääsin hyvin irti arjen asioita, nautin aistimusten virrasta. Sain oivalluksia ja qigong tulee jatkossa elämääni.  Kaikki harjoitukset toimivat minulle, qigongin sydänharjoitukset tuntuivat erityisen hyviltä. Otan mukaan retriitistä: qigongia, päiväkirjan kirjoittamisen ja maadoittumisen kiireessä yksinkertaisin keinoin. Ohjelma ja retriittipaikka oli erityisen onnistunut!"

9527789.jpg

Lämpimästi tervetuloa ! 

bottom of page