top of page
Buddha Statue

Verkkokurssit
2023

Energiakeskukset hyvinvointisi tukena

Keskiviikkoisin18.00 - 19.30

1.2.2023 - 29.3.2023

 

Kurssilla tuetaan hyvinvointia kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Sukellamme yhteensä seitsemään teemaan, jotka pohjautuvat energiakeskuksiin eli tuhansia vuosia vanhaan chakrojen traditioon. Jokainen tapaaminen sisältää sekä teoriaa että harjoituksia. Harjoitukset sisältävät yksinkertaisia liikkeitä, ohjattuja mielikuvamatkoja ja kirjoitushetkiä. Lisäksi saat vinkkejä inspiraatioksi myös tapaamisten välille. Aiempaa kokemusta vastaavista metodeista ei tarvita vaan uteliaisuus ja kiinnostus omasta energiasta huolenpitoon riittää. 

Seitsemään eri teemaa ovat:

  • 1. kehoyhteys ja maadoittuminen 

  • 2. virtaava feminiinienergia 

  • 3. puolustava maskuliinienergia 

  • 4. sydämen tasapaino 

  • 5. ilmaisu ja näkyväksi tuleminen omana itsenä

  • 6. Intuitio ja sen seuraaminen 

  • 7. tietoisuus ja yhteyden kokemus

 

 

Teoriaa ja harjoituksia kehon, mielen ja tunne-elämän hyvinvoinnin tukemiseksi. Varaa viereesi muistiinpanovälineet ja mukavat vaatteet. Verkko-oppimisalustana Zoom. Tallenteet

käytössä kurssin ajan.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. 

Image by Esther Verdú

Paluu kotiin itseen

torstaisin 2.2.-.5.4. klo 18-19.30.

Paluu kotiin itseen -kurssilla tuetaan hyvinvointia kehon, mielen ja tunteiden tasolla.Kurssilla on mahdollisuus vapauttaa niin mielen uskomuksia kuin kehon jännitteitä ja näin juurtua yhä vahvemmin omaan autenttiseen itseen. Syvennymme seitsemään eri teemaan, jotka ovat

1 kehoyhteys ja maadoittuminen

2 virtaava feminiinienergia

3 puolustava maskuliinienergia

4 sydämen tasapaino

5. ilmaisu ja näkyväksi tuleminen omana itsenä

6. Intuitio ja sen seuraaminen

7. tietoisuus ja yhteyden kokemus

Teemat pohjautuvat tuhansia vuosia vanhoihin, joogafilosofiasta tuttuihin energiakeskuksiin.

Jokainen tapaaminen sisältää sekä teoriaa että harjoituksia. Harjoitukset sisältävät yksinkertaisia liikkeitä, ohjattuja mielikuvamatkoja ja kirjoitushetkiä. Lisäksi saat vinkkejä inspiraatioksi myös tapaamisten välille.

Paluu kotiin itseen tarkoittaa kehon, mielen sekä sydämen vaalimista. Se on vapautumista kuulemaan, tuntemaan, ilmaisemaan sekä ihastelemaan autenttista itseä ja seisomaan omassa voimassa.

Aiempaa kokemusta vastaavista metodeista ei tarvita vaan uteliaisuus ja kiinnostus omasta energiasta huolenpitoon riittää. Tapaamiset järjestetään Zoom-verkkoalustalla. Mukaan on hyvä varata muistikirja sekä päälle mukavat vaatteet. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vantaan Aikuisopiston kanssa. 

Namaste

Mitä kursseista on sanottu?

"Aivan ihana kurssi! Niin paljon tuli uutta ja tärkeää asiaa. Tämänkaltaiset kurssit ovat kullanarvoisia ja lisää ihmisten tietoutta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Suuri kiitos ihanalle ja lempeällä ohjaajalle! "

 

"Kurssi ylitti odotukseni monipuolisuudellaan. Kurssi lisäsi kiinnostusta perehtyä aihealueisiin lisää. Opettaja oli ammattitaitoinen ja toi hyvää energiaa kurssille."

"Tämä (kurssi) oli aivan älyttömän hyvä ja sopi minulle. En osannut odottaa liikkeen ja kirjoittamisen yhdistämistä näin. Tykkäsin tosi paljon harjoituksista. Lämpimät kiitokset - tämä on paljon myös vetäjästä kiinni. Sulla on ollut jotenkin tosi kiva tapa kertoa. Sopivasti tietoa, mutta kokoajan on ollut tunne, että saa käsitellä omalla tavalla. Minä pidin! Kiitos! "

bottom of page