Image by Sharon Pittaway

Verkkokurssit
syksy 2022

Meridiaanit ja chakrat hyvinvointisi tukena

Torstaisin 18:00 - 19:00, alkaen  15.09.2022 

 

Kurssilla oppii ymmärtämään kehon energiajärjestelmiä, meridiaaneja ja chakroja. Teoriaan tutustumisen lisäksi teemme käytännön harjoituksia, joilla voi saada omakohtaisen kokemuksen energiajärjestelmistä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia fyysisiä liikkeitä, visualisointeja tai kirjoitusharjoituksia. Ne tukevat omaa hyvinvointia niin kehon, mielen kuin tunteiden tasolla.

Kurssin alussa perehdymme meridiaanien avulla maadoittumiseen, stressireaktion purkuun, mielen rauhoittamiseen ja samalla kehon energiavirran vahvistamiseen. Kurssin toisella puoliskolla tasapainotamme energiakeskuksia ja tuemme mm sisäistä turvaa, feminiini- ja maskuliinienergian tasapainoa, autenttista itseilmaisua ja intuition kuulemista. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoa aiheesta. Kurssi toteutetaan verkkokurssina Zoom-alustalla. Mukaan on hyvä varata kirjoitusvälineet ja päälle mukavat vaatteet.

Ilmoittautuminen:  Vantaan aikuisopiston sivulla täältä:

Image by Esther Verdú

Treffit itsen kanssa

Keskiviikkoisin 17:30 -19:00 Zoomissa

alkaen 14.09.2022 

Kurssi antaa tilan kuunnella omaa sisäistä viisautta. Teemme lempeitä liikkeitä, jotka perustuvat qigong-harjoitukseen ja tuovat läsnäolevaksi hetkeen. Liikkeistä siirrymme kirjoittamaan vapaata ja intuitiivista tekstiä. Lisäksi tutustutaan liikkeiden, kirjoituksen ja tietoisuuden teemaan teorian kautta. Aiempaa kokemusta vastaavasta harjoituksesta ei tarvita. Kurssi on sinulle, kun haluat ajan luoda sisäistä rauhaa, keveyttä ja selkeyttä. Kurssi toteutetaan online-kurssina Zoom-verkkoalustalla.

Ilmoittautuminen Vantaan Aikuisopisto:

Image by Finde Zukunft

Kuuntele kehoa ja sisäistä viisautta 

Maanantaisin 18-19.30

alkaen 24.10.2022

Kurssilla oppii ymmärtämään energiakeskuksia, chakroja. Teoriaan tutustumisen lisäksi teemme harjoituksia, joilla voi saada omakohtaisen kokemuksen energiajärjestelmän tuntemisen hyödyistä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia fyysisiä liikkeitä, visualisointeja tai kirjoitusharjoituksia, jotka tukevat hyvinvointia niin kehon, mielen kuin tunteiden tasolla. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja aiheesta. Tapaamiset Zoom-verkko-alustalla.

Ilmoittautuminen Keravan opisto:

Soothing Bell

Chakrat hyvinvoinnin tukena

Maanantaisin 18.00-19:30

Alkaen 12.9.2022

Kurssilla oppii ymmärtämään energiakeskuksia, chakroja. Teoriaan tutustumisen lisäksi teemme harjoituksia, joilla voi saada omakohtaisen kokemuksen energiajärjestelmän tuntemisen hyödyistä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia fyysisiä liikkeitä, visualisointeja tai kirjoitusharjoituksia, jotka tukevat hyvinvointia niin kehon, mielen kuin tunteiden tasolla. 

Ilmoittautuminen Keravan opistossa:

Image by Amy Shamblen

Paluu kotiin itseen

Tiistaisin 19:15 - 20:00 alkaen  13.09.2022 

 

Paluu kotiin itseen -kurssilla tuetaan hyvinvointia kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Kurssilla on mahdollisuus vapauttaa niin mielen uskomuksia kuin kehon jännitteitä ja näin juurtua yhä vahvemmin omaan autenttiseen itseen. Syvennymme seitsemään eri teemaan, jotka ovat

1 kehoyhteys ja maadoittuminen

2 virtaava feminiinienergia

3 puolustava maskuliinienergia

4 sydämen tasapaino

5. ilmaisu ja näkyväksi tuleminen omana itsenä

6. Intuitio ja sen seuraaminen

7. tietoisuus ja yhteyden kokemus

Teemat pohjautuvat tuhansia vuosia vanhoihin, joogafilosofiasta tuttuihin energiakeskuksiin.

Jokainen tapaaminen sisältää sekä teoriaa että harjoituksia. Harjoitukset sisältävät yksinkertaisia liikkeitä, ohjattuja mielikuvamatkoja ja kirjoitushetkiä. Lisäksi saat vinkkejä inspiraatioksi myös tapaamisten välille.

Paluu kotiin itseen tarkoittaa kehon, mielen sekä sydämen vaalimista. Se on vapautumista kuulemaan, tuntemaan, ilmaisemaan sekä ihastelemaan autenttista itseä ja seisomaan omassa voimassa.

Aiempaa kokemusta vastaavista metodeista ei tarvita vaan uteliaisuus ja kiinnostus omasta energiasta huolenpitoon riittää. Tapaamiset järjestetään Zoom-verkkoalustalla. Mukaan on hyvä varata muistikirja sekä päälle mukavat vaatteet.

Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon Helsinsingin työväenopiston sivulla:

Image by Ashley Batz
Minna_liguria.HEIC

Nähdään kursseilla!